Home » Salarisadministratie uitbesteden in AFAS: wij helpen jou

Salarisadministratie uitbesteden in AFAS

Heeft jouw organisatie een eigen AFAS-omgeving en wil jouw organisatie de salarisadministratie uitbesteden? Bij Fhris begrijpen we dat het beheer van de salarisadministratie een uitdaging kan zijn. Vooral als de kennis over payroll slechts bij één persoon ligt. De AFAS-experts van Fhris helpen jou daarom graag met de verloning binnen je organisatie.

✅ Jouw AFAS omgeving, onze kennis in salarisadministratie
✅ Salarisverwerking door AFAS-experts, jarenlange ervaring in payroll
✅ Foutloze salarisadministratie, dit borgt de continuïteit

Voor de continuïteit van je bedrijf is het belangrijk om proactief stappen te zetten om het proces rondom payroll beter te borgen. Wij verzorgen daarom de verloning in jouw AFAS omgeving tegen een vaste prijs per medewerker per maand. En dat zorgt dan weer voor rust en controle!

2 abonnementen voor uitbesteden salarisadministratie in AFAS

Om onze dienstverlening naadloos te laten aansluiten op jouw behoeften, beginnen we altijd met een grondige analyse van de huidige looninrichting en processen in jouw AFAS omgeving. Dit is essentieel om de verbeterpunten in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat we je optimaal kunnen ondersteunen.

We bieden twee abonnementen voor het ondersteunen bij de salarisverwerking:

Fhris salarisadministratie diensten

  • Samen aan het roer (€4,50 per medewerker per maand): dit abonnement is ideaal als je al vertrouwd bent met het muteren van gegevens en de basis van salarisadministratie begrijpt. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij de periodieke salarisverwerking en de afsluiting van elke loonperiode.
  • Fhris aan het roer (€7,25 per medewerker per maand): als je geen expertise hebt in salarisverwerking en deze volledig uit handen wil geven, is dit het perfecte abonnement voor jou. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie van jouw organisatie.

Door middel van onze payroll scan zorgen we ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit op jouw behoeften en dat je altijd de juiste ondersteuning krijgt voor de salarisverwerking in je eigen AFAS omgeving.

Payroll basis of payroll outsourcing via AFAS: wij zijn jouw partner

Wij weten dat de salarisadministratie in AFAS een uitdaging kan zijn. Vaak is het ook een uitdaging die maandelijks veel te veel tijd in beslag neemt. Dat kan anders! Fhris, onderdeel van de Mettom Groep, heeft jarenlange ervaring in payroll en HR. Daarnaast weten wij alles over payroll in AFAS. Daarom weten onze mensen precies waar het over gaat als we het hebben over de salarisverwerking in AFAS.

Met onze abonnementen maken wij de salarisverwerking in jouw organisatie makkelijker. Of je nu hulp nodig hebt met ondersteuning of juist de salarisverwerking volledig uit handen wil geven: wij zijn de expert als het gaat om payroll in AFAS. Heeft jouw organisatie geen eigen AFAS-omgeving? Bekijk dan onze andere oplossing: het HR Portaal van Fhris. Maak jij samen met ons de slag voor succes in je salarisverwerking? Plan nu een belafspraak met één van onze AFAS experts.