Home » HR portaal

HR Portaal

Het HR portaal van Fhris, het Fhris Portaal, is volledig gebouwd met de beste HR software van AFAS.

 • Van salarisadministratie tot verlofregistratie, en van verzuim tot HR-dashboards.
 • Het HR portaal van Fhris biedt een compleet pakket diensten en tools om HR-taken makkelijk te regelen.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van HR en payroll.

Fhris zorgt voor continuïteit, minder fouten én voor een kostenbesparing op elke HR- en salarisafdeling. Lift mee op de best practice!

HR processen automatiseren met software van Fhris

Met de software van AFAS zorgt Fhris ervoor dat alle HR- en salarisprocessen perfect voor je geregeld zijn. Plug-and-play en zonder implementatiekosten. Fhris is AFAS HR & Payroll, volledig geïmplementeerd, onderhouden en opgeleverd volgens de hoogste standaard. Binnen het Fhris Portaal…

✔ Zijn bedrijfsprocessen geborgd
✔ Worden HR-taken geautomatiseerd
✔ Heb je één digitaal dossier en ben je af van Excel-sheets en verschillende systemen
✔ Heb je een all-in-one HR software pakket voor jouw organisatie

Op deze manier heb je meer inzicht en overzicht als het gaat om personeelszaken en is jouw HR-afdeling een afdeling die bezig kan zijn met belangrijkere zaken.

Onze oplossing bevat onder andere het volgende...

Registratie

Makkelijk aanmelden van nieuwe collega’s in één digitaal personeelsdossier.

Met de HR software van Fhris automatiseer je het gehele registratieproces voor jouw organisatie. Jij en jouw medewerkers zitten zelf aan de knoppen! Dat scheelt veel tijd en zorgt voor continuïteit binnen het bedrijf.

Administratie

Tijd besparen met geautomatiseerde HR processen

Hoewel de HR-afdeling binnen je organisatie vooral bezig zou moeten zijn met de mensen ín het bedrijf, ontkomt de afdeling niet aan een aantal administratieve taken. Denk alleen al aan de verlof- en verzuimregistratie. In het Fhris Portaal vind je alles op één plek en in onze software zijn HR processen geborgd zodat alle taken snel afgehandeld zijn.

Ontwikkeling

Alle inzichten om verder te kunnen groeien

Jij hebt inzicht nodig om je organisatie in kaart te brengen én voor de ontwikkeling van je team. In het HR portaal van Fhris zijn rapportages zichtbaar met één klik. Zo begeleid je jouw team naar de top.

 • Voortgang vastleggen
 • Rapportages en analyses
Salarisadministratie overzichtelijk in een dashboard - Fhris

Koppeling

Fhris is AFAS en is dus te makkelijk integreren met bestaande systemen.

Registratie van de benodigde brongegevens op één centrale plek om vanuit daar de gegevensoverdracht naar andere systemen te initiëren zorgt voor een lagere werkdruk en een hogere mate van risicobeheersing.

 • Koppeling met planning tools
 • Koppelen met arbodiensten
 • Koppelen met Power BI
 • Koppeling met boekhoudprogramma's
 • Koppeling met pensioenfondsen
 • Koppeling met verzekeringsmaatschappijen

...en zo nog veel meer! Check voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden de website van AFAS.

Extra mogelijkheid: Fhris in jouw huisstijl

Onze kant-en-klare HR omgeving in jouw huisstijl

 • Alles van het Fhris HR portaal in jouw eigen jasje
 • Meerdere vestigingen in 1 omgeving
 • Uniformiteit, continuïteit en inzicht
 • Geen AFAS licentie nodig

Onze best practice maar dan volledig op jou afgestemd!

Ben jij klaar voor Fhris?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Met Fhris zet je net dat stapje extra voor jouw HR-afdeling. Wij hebben de ambitie om iedere werkgever de beste werkgever te maken. Jouw personeel is het belangrijkste goed in je bedrijf. Wij focussen ons daarom op alle randzaken en een goed werkend HR portaal waarin we HR processen automatiseren. Hierdoor kan jouw HR afdeling bezig zijn met het belangrijkste: de mensen ín de organisatie.

Meer weten over het HR portaal?

Hieronder lees je meer informatie over het HR portaal en HR software zodat je de achtergrond van HR software leert kennen.

Wat is HR software?

HR software, ook wel bekend als HRM software, is een type software dat speciaal is ontworpen om HR-processen en -taken te automatiseren en te stroomlijnen. HR software zorgt ervoor dat HR-medewerkers hun taken efficiënter en beter kunnen uitvoeren. HR software kan verschillende functies hebben, denk bijvoorbeeld aan het beheren van personeelsdossiers, het bijhouden van verzuim en verlof en het automatiseren van de salarisadministratie. Vaak werkt HR software met één centrale invoer zodat het makkelijk is om informatie te registreren en uit te wisselen. HR software moet het werk van jouw HR afdeling een stukje makkelijker maken. Door te investeren in goede HRM software kan jouw HR afdeling meer en meer bezig zijn met het belangrijkste in jouw organisatie: de mensen die er werken.

Waarom HR software?

Goede HR software is essentieel voor de HR-afdeling om overzicht te houden op bedrijfsprocessen en het beheer rondom jouw personeel. Een geavanceerd HR portaal automatiseert en digitaliseert routinematige administratieve taken, waardoor jouw HR-afdeling zich kan concentreren op strategische taken. Bovendien verbetert een goed HR portaal de efficiëntie, minimaliseert het fouten en vermindert het papierwerk. Naast dat goede HR software een uitkomst is voor HR-medewerkers en HR-managers, biedt een HR portaal ook voordelen voor medewerkers binnen een organisatie. Het stelt medewerkers bijvoorbeeld in staat om hun eigen dossier in te zien, loonstrookjes te bekijken, verlofaanvragen te doen. Door dit soort werkzaamheden terug te leggen bij de medewerker zelf, krijgt de HR-afdeling tijd voor andere zaken. Investeren in goede HR software is dus niet alleen een technologische investering, maar zeker ook een strategische zet om de productiviteit te verhogen.

Voordelen van HR management software

Bij Fhris begrijpen we dat de HR-afdeling een cruciale rol speelt in het succes van een organisatie. Daarom hebben we een HR portaal gebouwd met de beste HR software van AFAS dat is ontworpen om HR-afdelingen te helpen hun werk efficiënter en effectiever te doen. Het hebben van een compleet HR portaal kent veel voordelen voor zowel werkgevers als werknemers.

 • Je bent nooit meer afhankelijk van één salarisadministrateur omdat alles in het HR-portaal is vastgelegd en processen geautomatiseerd zijn.
 • Door standaardisatie en automatisering wordt de foutkans binnen HR-gerelateerde taken geminimaliseerd.
 • Registratie van brongegevens op één centrale plek om vanuit daar de gegevensoverdracht naar andere systemen te initiëren zorgt voor een lagere werkdruk en een hogere mate van risicobeheersing.
 • Met een HR-portaal heb je dossiers van je medewerkers, deadlines en allerhande andere zaken rondom HR altijd onder controle.
 • Medewerkers hebben toegang tot hun eigen dossier en dienen zelf hun verlofaanvragen in, houden hun gegevens up-to-date en zitten daarmee zelf aan de knoppen.

Een HR-portaal biedt dus krachtige tooling die HR-afdelingen in staat stelt om hun werk efficiënter en effectiever te doen. Wanneer zet jouw organisatie de stap?

HR software van Fhris

Fhris verenigt het beste van AFAS op het gebied van HR & Payroll in een gebruiksvriendelijk HR portaal. Onze oplossing is ontworpen om zowel HR-afdelingen als medewerkers te helpen. Wij hebben als doel om processen te stroomlijnen en de juiste personen inzicht te geven tot relevante informatie waar nodig. Bovendien zorgt het HR portaal van Fhris voor data-analyse en rapportagemogelijkheden. Dit stelt jouw bedrijf in staat om datagedreven met HR aan de slag te gaan. Fhris is meer dan alleen een aanbieder van HR software: Fhris is een partner die jouw organisatie ondersteunt bij het optimaliseren van jouw HR-processen.

Nicole van Deursen | HR-manager, Jumbo Golf & Hockey

“Fhris heeft onze HR-administratie geautomatiseerd. Dat geeft mij de ruimte om me nog meer te focussen op onze mensen!”