Fhris organiseert online je hele hr administratie voor goed werkgeverschap!
Home » Over Fhris

Onze belofte

Werken met Fhris betekent het beste van AFAS op het gebied van HR/payroll, volledig geïmplementeerd, onderhouden en opgeleverd conform de hoogste standaard. Kiezen voor Fhris is kiezen voor gemak en professionaliteit.

Vanuit een bedrijfskundige inslag zoeken wij continu naar de beste manier om wetgeving, cao-verplichtingen en HR-werkzaamheden op een vaste wijze te borgen volgens de meest efficiënte werkwijze. Dit doen wij door middel van de software van AFAS.

Als onderdeel van de Mettom-Groep - Mettom Payrolling - hebben wij een jarenlange achtergrond in verloning en hier zit ons onderscheidende vermogen. AFAS Software is onderscheidend waar het de integratie van HR & Salarisverwerking betreft. En dit in combinatie met de kennis van verlonen en een bedrijfskundige blik op het automatiseren van bedrijfsprocessen maakt Fhris een meer dan toekomstbestendige oplossing!

Anouk van Lierop // Implementatiemanager

Alles wat je drie keer doet, kan in mijn ogen geautomatiseerd worden. Aan ons de taak om dit zo goed mogelijk voor bedrijven in te richten zodat zij weinig tijd kwijt zijn aan de HR- en salarisadministratie. Belangrijk hierbij is het kritisch blijven nadenken en meedenken met de klant.

Zoë Eggen - de Poortere // HR Support

Het verder helpen van en het contact met mensen: daar ben ik het liefst mee bezig! Door mijn achtergrond in de horeca weet ik wat het is om hard te werken, maar ook om er voor klanten te zijn. Hard werken en iedere dag lachen is voor mij veel waard!

Esther van Heerebeek // HR Support

Communiceren en mensen helpen op een manier welke voor zowel klant als collega gewaardeerd wordt, dat is mijn streven.

Ik zie het als een uitdaging om samen met mijn collega’s ervoor te zorgen dat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, zodat zij met een fijn gevoel verder kunnen.

En natuurlijk; plezier mag hier niet bij vergeten worden!

Tim Claassen // Oprichter Fhris

Iedere dag net dat stapje extra zetten voor klanten om ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is. Strakke processen en zoveel mogelijk automatiseren in de salarisadministratie zodat de foutkans minimaal is zonder het menselijke uit het oog te verliezen!

Gijs van der Wurff // E-HRM Adviseur

Klanten en collega’s ontzorgen van uitdagingen waar zij tegenaan lopen is mijn drijfveer binnen Fhris. Samen met het gehele team ervoor zorgen dat klanten zonder problemen gebruik kunnen maken onze systemen en naar wens geholpen worden!

Rebecca van der Ven // E-HRM adviseur

Kennis is er om te delen en ervaring dat doen we samen op. Waar jij kennis hebt van het HRM beleid, kan ik dat vertalen in een geautomatiseerde en digitale oplossing. Want de wereld verandert continue en achterblijven, daar doen wij niet aan!

Wessel Heesakkers // AFAS optimalisatie & Partner

Verbeteren en optimaliseren, dat is aan de juiste knoppen draaien! Iedere dag Fhris een beetje beter maken zodat het gebruiksgemak verbeterd wordt en dat alles nog sneller en soepeler zal verlopen.

John Siemons // AFAS optimalisatie & partner

Klanten ondersteunen bij het onderhoud en beheer van AFAS en samen de nieuwe ontwikkelingen volgen en benutten. Blijf zo dicht mogelijk bij de standaard inrichting van AFAS en zorg voor een goede fundering (o.a. organigram & autorisatie) als basisinrichting.

Rob Toonders // Partner

De oprechte wil om zaken zo goed mogelijk te regelen voor klanten én medewerkers en om van daaruit te bouwen aan een jarenlange samenwerking, dat is mijn drijfveer!

Björn Stommels // Partner

Het optimaliseren van processen is voor mij heel belangrijk: hiermee probeer ik mensen intern en extern aan ons te binden.

Vind jij ook dat het anders moet? Dat het beter kan? Slimmer, frisser, leuker? Laten we snel eens kennismaken!