Home » Over Fhris

Ramen open, bezem erdoor … tijd voor een frisse wind!

Inderdaad, het is tijd dat er eens een frisse wind door stoffig HR-land gaat waaien. Weg met alle moeilijke gedoe, houtje-touwtje systemen en administratief geneuzel. Waarom moeilijk doen als het zoveel makkelijker kan? En vooral leuker ook! Vanuit deze overtuiging is Fhris ontstaan. Een vernieuwend initiatief van een club jonge, onbevangen mensen met verstand van automatisering én HR-processen.

Fhris biedt je een foolproof en echt gebruiksvriendelijk HR-portaal. Ready to use, zonder langdurig implementatietraject en zonder implementatiekosten. Daarmee worden je alle regeldingetjes uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op je mensen. Want die maken je organisatie. Fhris zorgt ervoor dat jij een top-werkgever wordt. En daar is het uiteindelijk om te doen!

Kom in contact!

Daniel Perez // Oprichter Fhris

Gaat niet bestaat niet! Dat is mijn motto. Samen doen we er alles voor om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste werkgevers van Nederland worden. Daar hoort een HR- en salarisadministratie op Champions League niveau bij!

Tim Claassen // Oprichter Fhris

Iedere dag net dat stapje extra zetten voor klanten om ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is. Strakke processen en zoveel mogelijk automatiseren in de salarisadministratie zodat de foutkans minimaal is zonder het menselijke uit het oog te verliezen!

Anouk van Lierop // Implementatiemanager

Alles wat je drie keer doet, kan in mijn ogen geautomatiseerd worden. Aan ons de taak om dit zo goed mogelijk voor bedrijven in te richten zodat zij weinig tijd kwijt zijn aan de HR- en salarisadministratie. Belangrijk hierbij is het kritisch blijven nadenken en meedenken met de klant.

Zoë Eggen - de Poortere // HR Support

Het verder helpen van en het contact met mensen: daar ben ik het liefst mee bezig! Door mijn achtergrond in de horeca weet ik wat het is om hard te werken, maar ook om er voor klanten te zijn. Hard werken en iedere dag lachen is voor mij veel waard!

Wessel Heesakkers // AFAS optimalisatie

Verbeteren en optimaliseren, dat is aan de juiste knoppen draaien! Iedere dag Fhris een beetje beter maken zodat het gebruiksgemak verbeterd wordt en dat alles nog sneller en soepeler zal verlopen. 

Rob Toonders // Partner

De oprechte wil om zaken zo goed mogelijk te regelen voor klanten én medewerkers en om van daaruit te bouwen aan een jarenlange samenwerking, dat is mijn drijfveer!

Björn Stommels // Partner

Het optimaliseren van processen is voor mij heel belangrijk: hiermee probeer ik mensen intern en extern aan ons te binden.

Wij zijn Fhris!

Vind jij ook dat het anders moet? Dat het beter kan? Slimmer, frisser, leuker? Laten we snel eens kennismaken!