Home » Van Zelst

Kim Smits - Hendrikx & Lobke van der Linden

Personeelszaken bij Van Zelst

Wanneer je als HR-afdeling alles zelf moet doen als het gaat om salarisadministratie, dan kost dat veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan andere belangrijke zaken rondom je personeel. Van Zelst koos voor de oplossing van Fhris om die tijd weer terug te krijgen!

Twee volle dagen voor de salarisadministratie: dat is te veel!

We zien vaak dat de HR-afdeling veel tijd kwijt is aan enkel de salarisadministratie. En dat iedere maand weer. Ook de HR-mensen van Van Zelst liepen hier tegenaan. Kim Smits – Hendrikx, medewerker personeelszaken bij Van Zelst zegt hier zelf het volgende over: “Voorheen waren we iedere maand 2 dagen bezig met ‘de lonen’. We moesten alles controleren, Excel-lijstjes maken voor onze boekhouding, de leidinggevenden erop attenderen dat ze de uren van hun oproepkrachten moesten doorgeven en ga zo maar door. Dit kostte altijd heel veel tijd. Ook de aflopende contracten hielden we zelf bij in Outlook. Als een contract afliep, stuurden we mailtjes naar de leidinggevenden met de vraag wat zij met die contracten wilden. Kortom: dit kostte ons veel tijd die we beter konden besteden aan belangrijkere zaken!”

Salarisadministratie kost weinig tijd met Fhris

De salarisadministratie kost voor Van Zelst nog maar een fractie van de tijd die zij hier eerst kwijt aan waren. En dat bevalt de HR-afdeling van Van Zelst erg goed. “Onze indruk van Fhris is fantastisch. Fhris heeft al zoveel gedaan. Allemaal zaken die we eerder zelf moesten doen. Ook onze medewerkers en leidinggevenden kunnen nu heel veel zelf. Zij zitten zelf aan de knoppen. Dat is echt een verademing. Soms moeten we er zelfs aan wennen dat we niet meer alles zelf kunnen doen! Wij hebben nu meer tijd voor andere, belangrijkere zaken.”

"Fhris zorgt ervoor dat we nu bezig kunnen zijn met belangrijkere zaken dan de salarisadministratie!"

“Het contact met Fhris verloopt daarnaast erg prettig. Als we vragen hebben worden deze direct of zo snel mogelijk beantwoord door de mensen van Fhris. En als we aangeven dat we graag iets willen of veranderd zouden willen zien, dan is dat zo geregeld. Ook krijgen we erg leuke reacties van onze medewerkers over Fhris en zelfs complimenten van onze directeur. Wij zijn blij!”

Wil jij ook meer tijd voor belangrijke HR-zaken? Neem contact met ons op!

Van Zelst, al 45 jaar dé koffiespecialist van Nederland

Van Zelst is een echt familiebedrijf en is in 45 jaar tijd uitgegroeid tot dé koffiespecialist van Nederland. Door de jaren heen gaven de klanten van Van Zelst aan dat zij naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten zoals fris en bier, schoonmaakmiddelen en food producten. Dat brengt het bedrijf waar zij nu staan: een totaalleverancier voor werk en horeca. Door het hoofdkantoor in Eindhoven en de filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen heeft Van Zelst landelijke dekking. Check hier de website van Van Zelst.

Bekijk meer referenties

Onze samenwerking met Fhris verloopt heel goed. Voor mij is het fijn dat we heel […]

Pitt-IT BV is al klant vanaf de start van Fhris. De ontwikkelingen die Fhris in […]