Home » HR portaal » Verzuimregistratie

Verzuimregistratie

De verzuimregistratie binnen jouw organisatie moet helemaal op orde zijn. Het ziek- en betermelden van medewerkers werkt handig en snel via het HR portaal van Fhris. Daarnaast heb je in ons verzuimportaal inzicht in huidige verzuimmeldingen, het dossier als het gaat om re-integratie én in de verzuimcijfers van jouw bedrijf. Wil je dat ziekmeldingen automatisch worden doorgezet naar jouw verzuimverzekeraar? Ook dat is mogelijk met Fhris. Middels een koppeling zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Het bijhouden van verzuim gaat sneller met Fhris

Bij Fhris vinden wij het belangrijk dat jij gebruik kunt maken van de beste HR-tools voor jouw bedrijf. En daar hoort een juiste en snelle verzuimregistratie vanzelfsprekend bij. Binnen ons verzuimportaal doe je de verzuimregistratie van jouw bedrijf gegarandeerd sneller dan hoe je dit gewend was!

  • Met één druk op de knop medewerkers ziek- en betermelden
  • Inzicht in verzuimcijfers op zowel bedrijfsniveau als medewerkerniveau
  • Automatische workflows om de regie te houden (Wet Verbetering Poortwachter)
  • Koppeling met verzuimverzekeraar zodat je niets meer handmatig hoeft te doen

Wil jij de risico’s die het verzuim met zich meebrengen beheersen én sneller en efficiënter werken als het gaat om verzuim binnen jouw organisatie? Met Fhris zorgen wij ervoor dat dit haalbaar is!

Waarom is goede verzuimregistratie zo belangrijk voor jouw bedrijfsvoering?

Een goede en efficiënte verzuimregistratie is een belangrijk onderdeel van het HR-beleid binnen jouw organisatie. Wanneer je het verzuim binnen je bedrijf goed bijhoudt, krijg je sneller grip op verzuim. Door gebruik te maken van de HR software van Fhris, kun je gegevens rondom verzuim makkelijk bijhouden en analyseren. En door deze analyses zien we dat bedrijven vaker en sneller proactieve maatregelen nemen om verzuim terug te dringen. Daarnaast zorgt de investering in onze HR software voor een tijdsbesparing. Wij automatiseren een groot deel van het proces zodat jouw HR-afdeling tijd heeft voor andere zaken. Win-win, dus.