Werken bij Fhris - Fhris
Home » Werken bij Fhris

Werken bij Fhris

Fhris is een ondernemende club, en daar hoort een fantastisch team bij! Voor ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Denk jij dat je van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie? Neem dan contact met ons op. Op dit moment staan wij open voor iemand die ons komt versterken als marketeer of medewerker HR support.

Ben jij een creatieveling die naast het bedenken van prikkelende marketingcampagnes ze ook graag zelf mee uitvoert? En ben jij die groeiversneller die samen met een gaaf team Fhris verder op de kaart zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Marketeer 24-40 uur

Leren, adviseren, inrichten, automatiseren en optimaliseren, een 5-tal werkwoorden die jouw rol bij Fhris omschrijven. Fhris en de klant van Fhris iedere dag minimaal 1% beter maken, dat is waar jij in kunt uitblinken. Heb jij een klik met automatisering, procesoptimalisatie en ben jij fan van AFAS? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AFAS consultant 32-40 uur

Ben jij een leergierige duizendpoot en op zoek naar een veelzijdige baan? Wil je bij een groeiend en informeel bedrijf werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker HR support 24-40 uur