Home » IT-Profile

Hans Berkhout

Directeur / eigenaar bij IT-Profile

Fhris verzorgt voor ons het applicatiebeheer van onze AFAS-omgeving. In het verleden hadden we al een eigen AFAS-omgeving, maar deze draaide niet helemaal zoals we in eerste instantie voor ogen hadden. Fhris werkt mee om onze HRM- en payrollmodule te onderhouden en dit loopt wél op rolletjes. Zij hebben hiervoor slimme aanpassingen in ons systeem gedaan en werken hierin ook nauw samen met onze interne collega.

Een strakke en goede personeels- en salarisadministratie is in onze branche noodzakelijk om alles goed door te laten draaien. Met behulp van Fhris hebben we dit kunnen realiseren want de HR- en salarisadministratie draait op dit moment heel goed. Bij iedere salarisrun die we draaien maken we analyses om eventuele bijzonderheden boven water te halen. Fhris kijkt dan mee over onze schouder om te kijken of alles goed gaat. Zij zijn onze AFAS applicatiebeheerder op afstand!

Naast de ontzorging en foutloze salarisadministratie denkt Fhris mee met onze organisatie. Zij gaan zeker niet enkel voor hun eigen gewin. Zo wordt één van onze eigen medewerkers opgeleid door Fhris zodat we in de toekomst weer alles zelf kunnen doen in het systeem. En dat is, als dat mogelijk is, wel zo eerlijk!

Fhris heeft slimme aanpassingen in ons AFAS-systeem doorgevoerd waardoor onze salarisadministratie foutloos verloopt!

Bezoek hier de website van IT-Profile. 

Bekijk meer referenties

Pitt-IT BV is al klant vanaf de start van Fhris. De ontwikkelingen die Fhris in […]

Onze samenwerking met Fhris verloopt heel goed. Voor mij is het fijn dat we heel […]