Home » Franchise

Fhris Franchise

Fhris Franchise is ons HR portaal, volledig gebouwd met de beste HR software van AFAS en compleet ingericht volgens de huisstijl van jouw organisatie.

 • Een eigen HR portaal, volledig geïmplementeerd, onderhouden en opgeleverd conform de hoogste standaard.
 • Gemak en professionaliteit.
 • AFAS HRM portaal in jouw huisstijl.

Met Fhris heb je een compleet pakket aan tools en diensten in één HR-portaal, helemaal afgestemd op jouw bedrijf.

Franchise oplossing voor personeelszaken

Met Fhris Franchise bieden we een unieke formule voor organisaties die een HR portaal willen in hun eigen huisstijl. Met name door de onderstaande elementen zien we dat Fhris Franchise de beste oplossing is voor bedrijven die een HR portaal willen dat qua looks 1 op 1 aansluit op de organisatie.

Uniformiteit in processen

We zien het veel te vaak: iedere HR-medewerker heeft zijn eigen proces uitgevonden om van A naar B te komen. Qua workload en vanuit risicoperspectief is dit totaal niet gewenst. Beter werkt het om altijd dezelfde en meest efficiënte werkwijze te hanteren. Denk alleen al aan de volgende werkzaamheden:

 • Aanmelden van nieuwe medewerkers
 • Contractverlengingen
 • Onboardingproces

Wij richten samen met jullie de best practice in, compleet in jullie eigen huisstijl, zodat jullie van de beste oplossing gebruik kunnen maken.

Continuïteit

Ben je afhankelijk van één salarisadministrateur of HR-medewerker voor de salarisadministratie? Dan vormt dit een belangrijk risico binnen je organisatie. Sowieso zien we dat de gemiddelde HR-afdeling te weinig weet over salarisadministratie. Wij vinden salarisadministratie echt specialistenwerk en met Fhris Franchise biedt je continuïteit aan iedere vestiging als het gaat om de salarisadministratie. Dat zorgt voor focus, grip en controle.

Risicobeheersing begint bij inzicht

Heb jij door één druk op de knop altijd de juiste rapportages op het gebied van verzuimkosten, loonkosten en headcount? Realtime en actueel? Of is het iedere keer gepuzzel en elke maand weer de vraag hoe het er deze keer uitziet? Risicobeheersing en sturing begint met inzicht. Indien alle HR-data in Fhris Franchise wordt vastgelegd, is iedere rapportage mogelijk. Actuele data op HR-vlak is onmisbaar voor de juiste financiële sturing en zorgt voor uniforme rapportages.

Fhris Franchise op maat

Wanneer jij kiest voor Fhris Franchise, kies je voor alle functionaliteiten uit het HR Portaal van Fhris. Het grote voordeel van Fhris Franchise is dat het portaal compleet voor jouw organisatie in de eigen huisstijl gemaakt. Bovendien biedt Fhris Franchise nog een aantal extra belangrijke voordelen. Check ze hieronder!

Communicatieplatform

Fhris Franchise is uitermate geschikt als intern communicatieplatform. Stel dat er nieuwe huisregels gelden of een nieuw veiligheidsprotocol: in beide gevallen is het aan te bevelen om alle medewerkers een dergelijk document te laten tekenen ‘voor gezien’. Fhris Franchise is zo ingericht dat het ook functioneert als communicatieplatform. Je uploadt een document, stelt in dat iedereen het via de digitale workflow voor gezien moet aftekenen en je kunt periodiek in kaart brengen wie dit wel of niet heeft gedaan en reminders uitsturen.

AFAS cao borging

Is er een cao van toepassing op jouw organisatie? Deze wordt standaard in AFAS onderhouden inclusief pensioenregelingen en salaristabellen. Wijzigingen in de cao worden automatisch verwerkt. Hierdoor voldoe je altijd aan de meest recente wet- en regelgeving die van toepassing is binnen de branche. Daarnaast worden de pensioenaangifte en de loonaangifte altijd door Fhris ingestuurd.

Uitgebreide integratie middels API

Door de uitgebreide mogelijkheden die AFAS biedt om middels API te koppelen is integratie met diverse pakketten en tools mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan deze koppelingen:

 • Urensysteem
 • Planningstool
 • Active directory
 • Power BI
 • Arbodienstverlener

HR verwerking in Fhris

Fhris is opgericht vanuit de overtuiging dat alles wat met HR te maken heeft veel makkelijker kan. Met Fhris bieden we software oplossingen voor verschillende type organisaties: met onze drie verschillende oplossingen is er altijd één die bij je past. Naast Fhris Franchise bieden we met ons HR portaal een meer standaard portaal voor personeelszaken. Heeft jouw organisatie al een AFAS-omgeving maar denken jullie hier meer uit te kunnen halen? Wellicht biedt de oplossing AFAS Applicatiebeheer uitkomst voor jouw bedrijf.