Home » Voor werkgevers

Goed werkgeverschap vraagt meer dan een vrijmibo!

Fhris organiseert en automatiseert je hele salaris- en personeelsadministratie. Je bent van alle gedoe af, bent beter op de hoogte van wat er op personeel vlak speelt en je hebt je handen vrij om goed voor je mensen te zorgen. Om hen te boeien en te binden. Daarvoor hebben we twee belangrijke tools in ons pakket.

Verzuimregistratie

Gezonde medewerkers maken een gezonde organisatie. En omgekeerd. Fhris maakt het je makkelijk om als goed werkgever over de gezondheid en vitaliteit van je mensen te waken.

Met onze module Verzuimregistratie wordt alle ziekteverzuim correct en eenvoudig verwerkt in je administratie. Je krijgt automatisch een seintje wanneer er actie van je wordt verwacht. Zo zet je op het juiste moment de juiste stappen. Je vergeet nooit meer om een bedrijfsarts in te schakelen. Of om een belletje naar een zieke medewerker te plegen. Attent en keurig volgens de wet Poortwachter.

Eventueel maken we vanuit ons portaal een directe koppeling met een Arbo-dienst die het hele traject van je kan overnemen. Nog makkelijker. Je hoeft dan maar één keer op één plaats te registreren en wij zorgen ervoor dat alles bij de juiste instanties terechtkomt.

Online studieportaal

Goed opgeleide medewerkers zijn enorm belangrijk voor je bedrijf. En dus geef je je mensen de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen. Dat maakt je tot een extra aantrekkelijke werkgever.

Medewerkers krijgen toegang tot een online studieportaal met meer dan 200 interessante e-learnings. Heel uiteenlopende opleidingen en trainingen die hen (en je organisatie) echt vooruithelpen. Van uitgebreide Office-trainingen tot spelling. Van social media tot het organiseren van evenementen. En van persoonlijke doelen stellen tot zelfpresentatie. Elke training wordt afgesloten met een certificaat. Staat goed op het CV!

Werving en selectie

Veel sollicitaties? Mooi, maar kost je ook veel tijd en een foutje is zo gemaakt. Fhris zet de sollicitant in het systeem, zodat hij bij aanname meteen in dienst kan treden. Scheelt je een boel administratieve rompslomp!

Meer dan 200 online trainingen!

Je ziet precies wie welke opleiding volgt en hoe hij of zij het doet. Ook alle functionerings- en beoordelingsgesprekken met bijbehorende afspraken worden in het systeem vastgelegd.

Fhris helpt je een top-werkgever te zijn.
Meer weten? Offerte aanvragen?