Home » Werken bij Fhris » HR support medewerker

SENIOR HR SUPPORT MEDEWERKER

24-40 uur

Zie jij de complexe wet- en regelgeving als een uitdaging en wil je je daar graag in vastbijten?

Vanaf het moment dat een klant met ons aan de slag gaat, verzorg jij namelijk van A tot Z de hele personeels- en salarisadministratie en kunnen onze klanten vertrouwd bij jou terecht met al hun vragen. Je probeert hun vragen, soms na overleg met je collega’s, zo goed mogelijk te beantwoorden. Als senior support medewerker pak je ook de complexe vraagstukken op en ondersteun je jouw collega’s.

Ben jij onze nieuwe collega?

Functieprofiel

Wie zoeken wij?
Ben jij een leergierige en fhrisse professional die nauwkeurig en accuraat kan werken? Denk jij dat je bij ons informele team past? We zien in jou als nieuwe collega graag de volgende kenmerken:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt 5-10 jaar werkervaring
  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar (op donderdag en vrijdag hebben we je het hardst nodig!)
  • Je hebt kennis van en ervaring met de wet- en regelgeving omtrent arbeid
  • Het is een pre als je in het bezit bent van Praktijkdiploma Loonadministratie
  • Heb je ook nog kennis van AFAS Profit? Dubbele pre!
  • Je bent communicatief vaardig, analytisch en organisatorisch sterk

Het aanbod
Je krijgt veel ruimte om zelf dingen op te pakken. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mocht je nog niet genoeg geleerd hebben, dan kan dat ook bij Fhris. Er zijn opleidingsmogelijkheden genoeg. We proberen je gezond te houden met vers fruit van het kantoor en je mag elke maandag met ons mee gaan sporten (als je wil, natuurlijk).

Wie zijn wij?

Vanuit het Videolab op Strijp-S in Eindhoven helpen wij met een super leuk team van circa 25 enthousiastelingen onze klanten om invulling te geven aan alles wat met het werkgeverschap te maken heeft. We hebben 2 labels waarmee we verschillende doelgroepen helpen om het werkgeverschap makkelijker en leuker te maken: Fhris en Mettom

Fhris is een spin-off van Mettom en bestaat inmiddels ruim 3 jaar. Fhris zorgt er met haar oplossing voor dat elke werkgever een flinke professionaliseringsslag kan maken op het gebied van HR- en salarisadministratie. De doelgroep van Fhris betreft werkgevers met circa 50 tot 500 medewerkers. We werken hierbij nadrukkelijk samen met AFAS, ons inziens de nummer 1 software op dat vlak.

Spreekt bovenstaande vacature je aan?

Stuur je motivatie met CV naar Sietske Erdkamp. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!