Home » Werken bij Fhris » AFAS Consultant

AFAS Consultant

32-40 uur

Als consultant ga je bij Fhris aan de slag voor de klant en de interne organisatie. Fhris heeft een eigentijdse visie op hoe je als adviserende partij een klant moet helpen bij het juist inzetten van AFAS op het gebied van HRM en Payroll. Wij willen de klant het vertrouwen geven dat de ‘autosleutels’ van zijn of haar omgeving bij ons in goede handen zijn. Jij wordt het verlengstuk van deze visie en gaat zelfstandig aan de slag om op projectbasis de AFAS-omgeving van de klant beter en betrouwbaarder te maken. Daarnaast ben je voor jouw klanten het aanspreekpunt als het gaat om support buiten projectwerkzaamheden om.

Wekelijks sta je in contact met de klantmanager en de manager consultancy en support. Samen met hen bewaak je de roadmap van een klant en daarbij ben jij de spin in het web die ervoor zorgt dat de klant en haar omgeving steeds een stap vooruit gaan!

Kom jij bij ons werken?

Functieprofiel

Wie zoeken wij?
Fhris ondersteunt specifiek op HRM en Payroll (e-HRM). Heb jij kennis en ervaring op deze gebieden? Dan heb je een streepje voor.

Heb jij nog niet alle kennis en ervaring in huis maar heb je wel de ambitie om te leren? Ook dan zijn we bij Fhris op zoek naar jou!

  • Affiniteit met AFAS is een pre
  • Fulltime job
  • Je bent maximaal 3 dagen per week voor de klant actief (op locatie of vanuit Strijp-S)
  • Je voert 1 dag per week werkzaamheden uit voor de interne club
  • Je mag 1 dag per week zelf invullen
  • Je hebt affiniteit met ‘verlonen’ & e-HRM
  • Zelfstandig werken en de eigen agenda beheren is voor jou geen probleem

Aanbod
Werken bij Fhris is leuk voor jou, maar daar staat uiteraard ook het nodige tegenover.

  • Salarisindicatie: 2500,- tot 4000,- (op basis van kennis en ervaring)

Na 6 maanden ben je bij Fhris zelfstandig en krijg je zelf de vrijheid om in samenspraak met de klant, jouw werkweek in te delen. Je wordt periodiek begeleid op het gebied van de inhoudelijke kant van het werk maar ook om te sparren over alles wat bij het werk komt kijken. Om te ontspannen, krijg je standaard 28 vrije dagen en we proberen je gezond te houden met vers fruit van het kantoor en je mag elke maandag met ons mee gaan sporten (als je wilt, natuurlijk).

Wie zijn wij?

Vanuit het Videolab op Strijp-S in Eindhoven helpen wij met een super leuk team van circa 25 enthousiastelingen onze klanten om invulling te geven aan alles wat met het werkgeverschap te maken heeft. We hebben 2 labels waarmee we verschillende doelgroepen helpen om het werkgeverschap makkelijker en leuker te maken: Fhris en Mettom

Fhris is een spin-off van Mettom en bestaat inmiddels 3 jaar. Fhris zorgt er met haar oplossing voor dat elke werkgever een flinke professionaliseringsslag kan maken op het gebied van HR- en salarisadministratie. De doelgroep van Fhris betreft werkgevers met circa 50 tot 500 medewerkers. We werken hierbij nadrukkelijk samen met AFAS, ons inziens de nummer 1 software op dat vlak.

We zijn een heel informele club met uiteraard een vrijdagmiddagborrel en diverse uitjes!

Spreekt bovenstaande vacature je aan?

Stuur je motivatie met CV naar Wessel Heesakkers. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!