Home » Voor medewerkers

Jouw baan, jouw zaken … jouw verantwoordelijkheid

Als medewerker heb je meer te maken met de personeels- en salarisadministratie van je werkgever dan je misschien denkt. Wat dacht je van het indienen van verlofaanvragen? Declaraties opvoeren, persoonlijke gegevens aanpassen, jezelf ziek en beter melden …? Met Fhris doe je dat allemaal zelf. Heel eenvoudig, via je eigen login. Op het werk of thuis, op je computer. Of via de handige pocket-app op je tablet of smartphone. Zo kun je altijd en overal aanvragen en meldingen indienen en je eigen dossier inzien. Inclusief verslagen en afspraken naar aanleiding van je beoordelings- of functioneringsgesprek.

Makkelijker en sneller

Alles wat je invoert of verandert, komt direct op de juiste plek terecht. In de loonadministratie bijvoorbeeld, zodat je straks op het juiste moment het juiste salaris ontvangt. Of bij je leidinggevende die je declaratie moet goedkeuren. Scheelt hem of haar een boel tijd en jij krijgt eerder uitbetaald.

Welke training ga jij volgen?

Je bent zelf in control. Ook als het gaat om je ontwikkeling. Er is namelijk ook een online studieomgeving, met meer dan 200 interessante opleidingen en trainingen. Van Microsoft Office-trainingen tot praktische spellingsoefeningen. Van persoonlijke doelen stellen tot overtuigende presentatie van jezelf. Goed voor je ontwikkeling én voor je CV!

Slimme app op je telefoon

Via de handige app kun je bijvoorbeeld verlof aanvragen of declaraties indienen. Of nalezen wat bij je functioneringsgesprek is afgesproken.

Meer weten over Fhris? Hoe je ermee werkt en wat het jou oplevert? 
Vraag het je werkgever!