Home » Over Fhris » HR in control

In control zijn

De personeels- en salarisadministratie binnen je bedrijf moet perfect geregeld zijn. Toch is dit niet altijd het geval. Heb jij het gevoel dat je alles onder controle hebt op de HR-afdeling? Als je echt in control wil zijn als het gaat om de salarisadministratie dan zit de oplossing in effectieve en efficiënte processen. Risicobeheersing en sturing begint volgens ons met inzicht en structuur. Denk je dat daar ruimte voor verbetering is? Door de slimme oplossing van Fhris ben je altijd in control. Jij hebt altijd en overal inzicht door het gestructureerde portaal dat Fhris jou biedt.

Een compleet digitaal personeelsdossier

In control zijn betekent dat jij inzicht moet hebben in de dossiers van je personeel. En dat gaat makkelijk met één HR-systeem waarin alle personeelsdossiers handig en snel te raadplegen en aan te passen zijn. Op deze manier heb je altijd en overal inzichtelijk hoe een medewerker ervoor staat. Denk bijvoorbeeld aan de dossieropbouw bij slecht presteren of het bijhouden van het verzuim. Alles onder één dak en nooit meer op zoek naar een papieren dossier: op deze manier ben jij in control als het gaat om de dossiers van je medewerkers.

Diverse deadlines onder controle

Door alle belangrijke HR-processen te borgen in goede workflows is de status van zo’n proces altijd realtime te checken. Daarnaast wordt de historie van processen op deze manier volledig gelogd. Denk bijvoorbeeld aan de volgende deadlines:

  • Het verlengen of beëindigen van een aflopende arbeidsovereenkomst
  • Het aanpassen van een bijtellingspercentage
  • Een salarisverhoging in verband met een extra functiejaar

Heb jij dit soort deadlines onder controle? Fhris zorgt ervoor dat er automatisch signalen oppoppen bij de HR-afdeling om belangrijke deadlines niet te vergeten. Hierdoor verandert de rol van de HR-afdeling naar het monitoren en coördineren van taken. Tegelijkertijd ben je als bedrijf in control omdat automatische signalen ervoor zorgen dat er niets meer vergeten wordt.

Altijd en overal inzicht in HR-data

Heb jij als eindverantwoordelijke altijd inzicht in actuele rapportages als het gaat om je personeelsbestand? Heb jij door één druk op de knop direct de juiste rapportages op het gebied van verzuimkosten, loonkosten en headcount? Of is het maandelijks weer een uitdaging om alles bij elkaar te verzamelen? Sturing begint volgens ons met inzicht. En daarom moet je alle data rondom jouw personeel altijd en overal kunnen inzien. Wil jij helemaal in control zijn als het gaat om HR?