Home » Blogs » Een HR systeem dat voor je werkt: foutgevoelige arbeidsovereenkomsten zijn verleden tijd!
13 oktober 2020

Een HR systeem dat voor je werkt: foutgevoelige arbeidsovereenkomsten zijn verleden tijd!

Een HR systeem dat automatisch arbeidsovereenkomsten genereert en voor je werkt, dat moet als muziek in je oren klinken. Wanneer je een medewerker in dienst meldt, een contractverlenging doorvoert of een auto van de zaak ter beschikking stelt moet je als HR-afdeling waakzaam zijn en foutloos werken. Als je nog niet beschikt over de juiste HR software, loop je het risico om dure fouten te maken. Met een geautomatiseerd HR systeem minimaliseer je deze foutkans. Zo’n systeem genereert namelijk de juiste juridische documenten vanuit de brongegevens. En doordat alles digitaal kan worden aangeboden en ondertekend is je gloednieuwe personeelsdossier volledig digitaal, altijd compleet. Dat bespaart tijd en geld! Wil jij foutloos werken als het gaat om juridische documenten? Lees dan gauw verder.

hr-systeem-dat-voor-je-werkt

Weg met je geel gemarkeerde Word-document door een goed werkend HR systeem!

Je herkent het vast wel: het volledig geel gemarkeerde Word-document om arbeidsovereenkomsten voor nieuwe medewerkers op te maken. Erg onhandig en de kans is aanwezig dat je zomaar de verkeerde letters gebruikt of iets verkeerd invult. En dit terwijl je dat gemakkelijk kunt automatiseren.

Zou het niet veel handiger zijn als een nieuwe arbeidsovereenkomst automatisch uit jouw HRM systeem komt gerold? Veel documenten die je gebruikt zijn namelijk altijd hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsovereenkomsten, bruikleenovereenkomsten of formulieren van beoordelingsgesprekken. Het enige verschil in deze documenten is de persoonlijke informatie. En die informatie genereer je handig en snel omdat de data toch al in je HR systeem zit.

Alles direct op de juiste plaats in je eigen HR systeem

In het HR systeem van Fhris genereer je alle juridische documenten handig, snel en foutloos. Wij zorgen ervoor dat jouw standaardovereenkomsten in het systeem ingelezen worden zodat je deze daarna zelf kunt genereren als je een medewerker opmaakt of een wijziging doorvoert.

Het HR systeem van Fhris (gebouwd in AFAS, inclusief een handige HRM app) zorgt ervoor dat alle gegevens direct op de juiste plaats staan in het document. We hebben de gegevens namelijk toch! Daarom hoef je zelf niets meer over te typen en daardoor maak je minder fouten en scheelt het je tijd en dus geld.

Klinkt dit als ideaal? Plan een online demo.