Home » Blogs » AFAS behoort in 2020 tot de beste HR-software van Nederland
11 juni 2020

AFAS behoort in 2020 tot de beste HR-software van Nederland

In een recent artikel van Business Insider werd onderzocht wat in Nederland de beste HRM-software van 2020 voor je personeelssysteem is. Jullie zullen het al raden, maar uiteraard kwam ook AFAS Software hierin naar voren. AFAS is – in onze ogen – hét beste HR-pakket van Nederland. Met de Fhris oplossing maken wij het voor het hele MKB toegankelijk! Voor diegene die nu niets doen in AFAS met betrekking tot hun HR, nodig ons een keer uit zodat je kunt zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Een modern bedrijf regelt online zijn HR

Als HR medewerker heb je een hele hoofd zaken aan je hoofd. Je bent dan erg blij als je een systeem tot je beschikking hebt dat je bij je werkzaamheden kan helpen. Dat je niet meer met diverse Excel sheets moet werken om overzicht te krijgen in je organisatie. Je wilt hier niet steeds opnieuw over nadenken. Een online HR-pakket helpt je hierbij en je zult al snel ervaren dat je niet meer zonder kan. Verlof wordt door medewerkers aangevraagd via de app en ook de declaraties kunnen eenvoudig door middel van een foto ingeschoten worden. En jij als HR medewerker kunt direct in het portaal een medewerker aanmaken, de arbeidsovereenkomst automatisch genereren en direct aanbieden aan de medewerker. Hij of zij kan het dan ook meteen digitaal ondertekenen. Handig toch?!

Alles wat je meer dan 3 keer hebt gedaan, kun je automatiseren!

Een goed HR-systeem zorgt ervoor dat je werkzaamheden gemakkelijker worden en maakt ook de foutkans kleiner. Het zorgt voor meer effectiviteit en haalt de druk op de HR-afdeling weg. Je hoeft je niet meer bezig te houden met terugkerende en simpele taken, maar je kunt je richten op echt belangrijke zaken: je medewerkers. Alles wat je namelijk drie keer handmatig hebt gedaan, kun je automatiseren is ons motto! En alles wat je dan nog handmatig doet, moet je eigenlijk gewoon niet meer doen. 

Vergelijk appels met appels bij de keuze van je pakket

Om een goed HR-systeem te kiezen moet je er altijd zeker van zijn dat je appels met appels aan het vergelijken bent. Veel aanbieders bieden een laag instapmodel aan met verschillende modules. Je koopt een pakket in voor een lagere prijs, maar komt er al snel achter dat je eigenlijk veel meer modules nodig hebt. Een HR-systeem implementeren schrikt heel veel HR-managers af. Maar in onze ogen gaat dit veel makkelijker dan je denkt. Doordat wij een kant en klare versie van AFAS gebouwd hebben, kunnen wij jouw organisatie in 2 weken al helemaal inrichten! En dat alles in 1 omgeving. Zo heb je overzicht over jouw teams en bespaar je tijd. 

Meer weten?

Wil je hier meer over weten? Stuur ons dan een berichtje! De link naar het artikel kun je hier vinden. 

AFAS is in onze ogen hét #1 HR-pakket van Nederland!

AFAS is in onze ogen hét #1 HR-pakket van Nederland!