Home » Blogs » Avondklok: genereer een foutloze werkgeversverklaring!
28 januari 2021

Avondklok: genereer een foutloze werkgeversverklaring!

De eerste week met de avondklok zit er alweer bijna op. Nederland verandert, dus Fhris verandert mee! Heeft de avondklok impact op jouw medewerkers? Zorg ervoor dat ze niet de hond van de buren hoeven te lenen of een Thuisbezorg-jas moeten scoren op Marktplaats. Genereer handig en snel een foutloze werkgeversverklaring in het Fhris Portaal! Zo komen jouw medewerkers niet voor verrassingen te staan.

Avondklok, werkgeversverklaring, AFAS!

Met een werkgeversverklaring kunnen medewerkers aantonen dat zij tijdens de avondklok buiten mogen zijn. Een geleende hond is met deze werkgeversverklaring niet meer nodig! Deze werkgeversverklaring mag je als werkgever enkel verstrekken als dit echt noodzakelijk is.

Samen met AFAS zorgen wij ervoor dat het genereren van deze verklaring voor jouw personeel een peulenschil wordt. In ons Fhris Portaal is het voor onze klanten sinds het ingaan van de avondklok mogelijk om de verplichte werkgeversverklaring direct uit het systeem te halen.

Altijd een juiste werkgeversverklaring

Wanneer je als klant bij Fhris in het portaal zit en je wilt de werkgeversverklaring downloaden, kan dat met een paar klikken op de knop! Het juiste document van de overheid wordt direct gegenereerd. De werkgever kan filteren op een specifieke afdeling of medewerker om zo de verklaring te genereren die meteen voldoet aan alle eisen.

Inspelen op de actualiteit met Fhris

Omdat we bij Fhris gebruikmaken van de laatste technologie van AFAS kunnen we makkelijk en snel inspelen op actualiteiten. Zo ook met deze avondklok. Je hoeft hier als werkgever niet meer over na te denken. De software van Fhris is een foolproof systeem. Daardoor maak je geen fouten én hoef je je geen zorgen meer te maken om een juiste personeelsadministratie. Ook in uitzonderlijke gevallen!

Wil jij weten wat Fhris voor jouw organisatie kan betekenen? Wil jij werken in een compleet HR-portaal speciaal voor jouw organisatie? Plan vrijblijvend een online demo.

werkgeversverklaring-bij-avondklok-in-afas-fhris