Home » Blogs » Loonadministratie software van Fhris helpt 33 Good Food
24 mei 2022

Loonadministratie software van Fhris helpt 33 Good Food

Sinds begin 2021 werkt het gezelligste en leukste restaurant van Helmond met de loonadministratie software van Fhris. Bij 33 Good Food strijk je neer voor de lekkerste burgers, ribs en salades van de regio. De mensen van Fhris laten zich na werktijd graag culinaire verwennen door de equipe van eigenaar Freek Boetzkes. Het steakmes snijdt dus aan twee kanten: Fhris geniet van de kookkunsten van 33 Good Food en Freek bespaart tijd met de loonadministratie software van Fhris!

In het najaar van 2017 opende Freek (1978) de deuren van 33 Good Food. “Via mijn netwerk kon ik het pand voor een mooie prijs kopen. Dat is een groot voordeel, want als eigenaar kun je het helemaal naar je eigen hand zetten. Ik had precies in mijn hoofd hoe ik het wilde inrichten en wat 33 Good Food moest uitstralen. Het concept is fast casual. De drempel is laag en iedereen is bij ons welkom voor een snelle of juist uitgebreide maaltijd.”

Samenwerking met Fhris: precies het juiste moment

Ruim vier jaar na opening is 33 Good Food een begrip in Helmond. Bijna elke avond is het volle bak in het ruime etablissement. De medewerkers werken opgeteld heel wat uren per maand. Om al die uren goed in de boeken te krijgen, werkt Freek samen met Fhris. “Ik ken oprichter Daniel Perez al uit de tijd toen ik nog in loondienst was bij een snookercentrum in Helmond, een jaar of achttien geleden. We konden het direct goed met elkaar vinden en hebben altijd wel contact gehouden”, vertelt Freek.

Hij vervolgt: “Een tijd geleden kwam hij langs in mijn zaak, met de vraag of ik interesse had om mijn loonadministratie bij Fhris onder te brengen. Nou, dat had ik wel. Ik was toevallig net op zoek naar een nieuwe partij, want mijn toenmalige administrateur was gestopt. Daniel legde onder andere uit dat de loonadministratie software van Fhris goed zou aansluiten bij mijn bedrijf. Zijn verhaal sprak me aan dus we waren er snel uit.”

Superhandige loonadministratie software

Freek heeft geen seconde spijt gehad van zijn jawoord. “Het systeem van Fhris werkt heel prettig. Vroeger moesten mijn medewerkers hun uren bijvoorbeeld in een boek noteren en kon ik daarna alles in Excel verwerken. Mijn oproepkrachten hebben nu een app waarin ze hun uren makkelijk kunnen invullen. Al die uren kan ik digitaal accorderen. Iedere maand rollen de loonstroken er zo uit. Superhandig voor mij, maar ook voor al mijn medewerkers. Met de loonadministratie software van Fhris hebben ze al hun loongegevens en overzichten altijd bij de hand. Ik heb er nauwelijks omkijken meer naar en dat is mooi, want loonadministratie is niet mijn favoriete bezigheid.”

Tijd voor écht belangrijke dingen

Ook over het contact met Fhris is Freek zeer tevreden. “Het is een serieus bedrijf, maar ze zijn altijd persoonlijk gebleven. De lijnen met Fhris zijn kort en wanneer ik een keer een vraag stel, krijg ik direct het antwoord dat ik nodig heb. Het is gewoon een fijn bedrijf met mensen die dezelfde taal spreken als ik en waarmee ik dus snel kan schakelen. Hun HR-oplossing neemt me erg veel werk uit handen. Dankzij Fhris bespaar ik veel tijd en die tijd kan ik, als eigenaar van een goedlopende zaak, goed gebruiken voor andere dingen.

Freek is klant bij Fhris, maar andersom geldt dat ook. “Daniel en zijn collega’s komen regelmatig bij mij eten, of wat afhalen. Maar ook als ze dat niet deden, zou ik iedereen hun diensten nog steeds van harte aanbevelen. De samenwerking met Fhris heeft mij veel opgeleverd.”

Het is een veilige conclusie dat de samenwerking tussen 33 Good Food en Fhris een succesrecept is. Ben je ook op zoek naar een dienstverlener die je HR-processen opfhrist, bel ons dan eens. Wie weet kunnen wij ook bouwen aan een mooi avontuur!