Home » Werken bij Fhris » Marketeer

MARKETEER

24-40 uur

We zeggen wel eens: iedereen heeft recht op ons! Alleen dan moeten ze het wel weten. En dat is precies waarvoor we jou nodig hebben!

Elke financieel directeur en HR-directeur van een bedrijf met de omvang 50 tot 500 medewerkers willen we bereiken en uitleggen waarom onze dienstverlening het overwegen waard is. Jij gaat zorgen voor de leads en sprankelende en triggerende campagnes (online en offline). Ondernemende ideeën worden gewaardeerd en je krijgt alle ruimte om jouw marketing skills in te zetten. Kortom, een unieke mogelijkheid om een vervolg te geven aan jouw carrière. Binnen Fhris vorm jij de marketingafdeling, maar uiteraard kun je ook altijd terugvallen op en sparren met het marketingteam van Mettom!

Kom jij bij ons werken?

Functieprofiel

We zien in jou als nieuwe collega graag de volgende kenmerken:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een marketingfunctie
  • Je weet alles over de buyer journey en inbound marketing
  • Je hebt kennis van de inzet van Marketing Automation
  • Je hebt een goede basiskennis van SEA en SEO
  • Je bent minimaal 28 uur beschikbaar, meer mag ook
  • Je bent creatief en hebt een commerciële focus

Het aanbod

Je krijgt veel ruimte om zelf dingen op te pakken. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mocht je nog niet genoeg geleerd hebben, dan kan dat ook bij Fhris. Er zijn opleidingsmogelijkheden genoeg. We proberen je gezond te houden met vers fruit van het kantoor en je mag elke maandag met ons mee gaan sporten (als je wilt, natuurlijk).

Wie zijn wij?

Vanuit het Videolab op Strijp-S in Eindhoven helpen wij met een super leuk team van circa 25 enthousiastelingen onze klanten om invulling te geven aan alles wat met het werkgeverschap te maken heeft. We hebben 2 labels waarmee we verschillende doelgroepen helpen om het werkgeverschap makkelijker en leuker te maken.

Fhris is een spin-off van Mettom en bestaat inmiddels 3 jaar. Fhris zorgt er met haar oplossing voor dat elke werkgever een flinke professionaliseringsslag kan maken op het gebied van HR- en salarisadministratie. De doelgroep van Fhris betreft werkgevers met circa 50 tot 500 medewerkers. We werken hierbij nadrukkelijk samen met AFAS, ons inziens de nummer 1 software op dat vlak.

Mettom bestaat dit jaar 10 jaar en richt zich met haar dienstverlening op ondernemers met 1 tot circa 15 medewerkers. Werkgeven is een complexe materie en wij maken het voor onze klanten simpel en risicoloos

 

Spreekt bovenstaande vacature je aan?

Stuur je motivatie met CV naar Leontine Kamps (leontine@ditislicht.nl). Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!