Home » Sligro kerstpakketten actie

Ook een Fhris kerstpakket?

Nu met 5% korting bij Sligro een kerstpakket shoppen!

Sligro Fhris kerstpakket actie

Bij Fhris staan we voor goed werkgeverschap. Wij hechten veel waarde aan het goed behandelen van je medewerkers want zij kunnen je bedrijf maken… of kraken! We begrijpen dat je het als werkgever of HR-manager erg druk hebt, maar het is super belangrijk om je medewerkers te binden aan je bedrijf en ze goed te behandelen! En wij willen onze klanten daarbij helpen!

Vaak spreken we nog met bedrijven die op 15 december nog moeten nadenken wat ze hun medewerkers moeten geven voor kerst. Fhris wil klanten helpen attent te zijn en hen er tijd op te wijzen dat de kerst er aan komt!

Samen met Sligro

Daarom zijn we een partnerschap met Sligro aangegaan. Vanaf nu is het mogelijk om heel gemakkelijk via ons portaal een kerstpakket voor je medewerkers te kopen. Deze kerst actie is onze eerste actie samen. Na de kerst willen we hier een vervolg aan geven zodat werkgevers op ieder moment een attentie naar hun medewerkers kunnen sturen. Bijvoorbeeld met verjaardagen, jubilea of andere belangrijke momenten!

Om de actie te vieren is het voor al onze relaties ook mogelijk om vanaf nu een geselecteerd kerstpakket te kiezen voor hun medewerkers. Door het pakket via ons in te kopen ontvang je 5% korting op je gehele bestelling!

Heb je vragen? Laat het ons gerust weten!

Kerstpakketten aanvragen

Mooi kerstpakket uit de Sligro folder uitgezocht? Vul het formulier hieronder in en ontvang een extra 5% korting op de prijs. Wij nemen contact met je op voor de verdere afhandeling!

Geen velden gevonden.

Wij wensen je alvast een fijne kerst en een Fhris 2020!