Home » Createment

Jeroen van der Made

Directeur / eigenaar bij Createment

Onze samenwerking met Fhris verloopt heel prettig! Wij komen af van een payroll dienstverlener en waren er aan toe om onze mensen zelf in dienst te nemen. Vaak zie je dan dat je een verloning via een accountantskantoor kunt opzetten, maar dan krijg je enkel loonstroken toegestuurd of een simpel portaal. Wij willen ons echter focussen op onze core-business, niet te veel administratieve rompslomp hebben maar de zaken moeten wel perfect geregeld zijn. De oplossing die Fhris dan kan bieden met het Fhris Portaal is daarin ideaal voor ons. Wij hoeven hier zelf niet meer mee bezig te zijn want we vertrouwen op Fhris dat alles goed gaat!

 

Wij helpen mensen zichzelf te ontwikkelen bij een organisatie waar ze echt verder kunnen groeien. Geen recruitment, geen standaard traineeships, geen detachering. Een jaar lang samen toptalenten ontwikkelen met als beloning: een vaste baan en een nieuwe collega. Daardoor hebben we een hoge in- en uitstroom van medewerkers. Zij blijven namelijk maar een jaar lang bij ons in dienst om daarna over te gaan naar de opdrachtgever. Dit kunnen wij allemaal zelf regelen in het portaal. En als we er niet uitkomen dan zijn de lijntjes met Fhris erg kort waardoor we heel snel geholpen worden.

 

Createment is in 2014 opgericht met de overtuiging dat iedereen zijn eigen ontwikkeling zelf in de hand zou moeten hebben. Maar zo vinden we dit ook met personeelszaken. Wij willen dat onze medewerkers altijd en overal toegang kunnen hebben tot hun eigen personeelsdossier. Dat ze precies zien wat ze uitbetaald krijgen, maar ook hoeveel verlof ze al opgenomen hebben of wat er daadwerkelijk in hun dossier staat. Daarnaast kunnen ze ook een hoop zaken zelf aanpassen zodat wij het niet meer hoeven te doen voor ze. Wat ons betreft een win-win situatie!

Wij willen ons focussen op onze core-business en niet te veel administratieve rompslomp hebben. De oplossing die Fhris dan kan bieden met het Fhris Portaal is daarin ideaal voor ons!

Bekijk hier de website van Createment. 

Bekijk meer referenties

Pitt-IT BV is al klant vanaf de start van Fhris. De ontwikkelingen die Fhris in […]

Fhris verzorgt voor ons het applicatiebeheer van onze AFAS-omgeving. In het verleden hadden we al […]