HR processen in kaart brengen | HR rapportages via Fhris
Home » Dienstverlening » Hoe werkt Fhris?

Hoe werkt Fhris?

Fhris maakt HR processen digitaal en simpel. Ready to go en foolproof. Precies zoals jij dat wilt en jouw organisatie dat het beste past. We beginnen met een uitgebreide onboarding, waarbij we alle workflows en processen inregelen.

We maken koppelingen met pensioenfonds en verzekeraars. Richten HR processen zo in dat mensen niet verder kunnen, als ze de gevraagde informatie niet goed invullen. Zorgen voor integratie met jullie eigen arbeidsovereenkomsten, zodat je niets meer hoeft aan te passen in Word. Kortom, we bouwen een professionele HR-structuur en nemen je alle werk en zorgen uit handen.

Salaris­administratie
Salaris­administratie
Verlofregistratie
Verlofregistratie
Verzuim­registratie
Verzuim­registratie
Competentie­management
Competentie­management
in-, door- en uitstroom van medewerkers
in-, door- en uitstroom van medewerkers
Signaleringen bij speciale gelegenheden
Signaleringen bij speciale gelegenheden

We nemen je mensen bij de hand

Er gaat een frisse wind door je organisatie waaien. Je mensen dragen meer verantwoordelijkheid, moeten meer zelf doen. Daarbij ondersteunen we ze van A tot Z. Bij de onboarding maken we heldere afspraken over de implementatie en we verzorgen presentaties waarin we je medewerkers precies uitleggen wat er gaat veranderen, waarom en hoe ze het makkelijkste met Fhris kunnen werken.

Praktisch en to the point

Dat Fhris staat voor vaste contactpersonen en korte lijntjes, zal inmiddels wel duidelijk zijn. Net als jij hebben ook wij een hekel aan blabla en gedoe. Wij zijn van het snelle schakelen, to the point en puur resultaatgericht. En regelmatig overleggen we even bij een kop koffie of alles nog naar wens verloopt. Even vanzelfsprekend als verfrissend!

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.

Leo Burnett

Per maand opzegbaar, als je weg wilt, ga je weg. Want het moet wel leuk zijn, toch? Eens afspreken om te zien of het klikt?