Home » AFAS Applicatiebeheer

AFAS Applicatiebeheer

Het onderhoud, beheer en de optimalisatie van jullie eigen AFAS-omgeving voor wat betreft HR en/of payroll kost veel tijd. Tijd die je misschien liever aan iets anders besteedt. Vind je het een uitdaging om het beheer zelf te doen en je kennis rondom AFAS up-to-date te houden? Je bent niet de enige. Veel van onze klanten ervaren hetzelfde. Gelukkig kun je het functioneel beheer en het applicatiebeheer van jouw AFAS Software ook uitbesteden aan Fhris. Dan weet je zeker dat jouw AFAS-omgeving in goede handen is.

AFAS beheer en ontwikkeling door Fhris

Binnen Fhris hebben we alle kennis in huis over salarisverwerking en HR. Niets meer en niets minder. Deze kennis en ervaring hebben we opgedaan door onze jarenlange ervaring in personeelszaken bij de Mettom Groep. Wij geloven dat je moet doen waar je goed in bent en dat focus essentieel is. Maar wat we doen doen we wel op Champions League niveau. Ben je dus op zoek naar een partner die je AFAS omgeving naar een hoger plan kan brengen op het gebied van HR & Payroll dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij op zoek naar een partner die de salarisverwerking in jouw eigen AFAS omgeving kan doen? Ook dan zijn wij de juiste partij.

Functioneel beheer AFAS

Als jij kiest voor functioneel beheer van AFAS door Fhris, ben je verzekerd van directe ondersteuning op het gebied van jouw meest bedrijfkritische processen. Wij kijken door een bedrijfskundige bril en met kennis van de AFAS-omgeving mee om jouw omgeving te optimaliseren. Met onze adviezen wordt jouw AFAS-omgeving toekomstbestendiger en onze applicatiebeheerders zorgen er vervolgens voor dat deze onderhouden wordt en dat jouw AFAS-omgeving steeds een beetje beter wordt.

Waarom kiezen voor Fhris voor AFAS Applicatiebeheer?

Fhris is ontstaan vanuit de overtuiging dat een goed HR-systeem zorgt voor tevreden medewerkers wat vervolgens weer resulteert in tevreden klanten. Dat repeterende werkzaamheden in processen moeten kunnen worden geborgd om zo de workload te minimaliseren en de kwaliteit van de output te kunnen garanderen. Een strakke salarisverwerking, het foutloos inschrijven van medewerkers, een volledig digitaal personeelsdossier en uitgebreide rapportagecockpits voor het noodzakelijke inzicht, alles is mogelijk. Onze jarenlange ervaring van werkgeven en het automatiseren van HR-processen zorgt ervoor dat we jullie volledig kunnen ondersteunen in jullie werkzaamheden.

Samenwerken met Fhris?

Wanneer je kiest voor een samenwerking met Fhris, voeren we voor aanvang van de samenwerking altijd een payroll- en HR-scan uit. Met deze scan toetsen we de huidige inrichting en bepalen we welke aanpassingen of optimalisaties noodzakelijk of gewenst zijn voor jouw AFAS-omgeving. We vragen dus op voorhand al een kijkje in de keuken zodat we goed voorbereid kunnen werken met en/of aan jouw AFAS-omgeving.

Kiezen voor een samenwerking met de AFAS-beheerders van Fhris, is kiezen voor een samenwerking voor de lange termijn. Met vaste contactpersonen en korte lijntjes. Wij vinden het niet fijn als jij iedere keer een ander gezicht ziet aan wie je jouw verhaal opnieuw moet doen. Daarom kiezen wij voor persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon en snel schakelen. We houden altijd een vinger aan de pols door regelmatige evaluatiegesprekken onder het genot van een kop koffie. Ben jij er klaar voor? Plan een belafspraak met één van onze adviseurs!